Ota yhteyttä
+358 44 574 2200

Sähköpostiasetukset

SAAPUVAN POSTIN ASETUKSET

Prokolla/Tilityyppi IMAP
Saapuvan postin palvelin (IMAP-palvelin) mail.simonit.fi
Käyttäjätunnus (Käyttäjänimi) Sähköposti osoittesi (esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi)
Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite (kirjoita siis tähän kenttään sähköpostiosoitteesi)
Salasana Sähköpostilaatikkosi salasana. Voit testata salasanasi oikeellisuuden kirjautumalla sähköpostilaatikkoosi selaimella osoitteessa https://webmail.simonit.fi
Salaus TLS (STARTTLS)
Portti 143

LÄHTEVÄN POSTIN ASETUKSET

Lähtevän postin palvelin (SMTP-palvelin) mail.simonit.fi
Käyttäjätunnus (Käyttäjänimi) Sähköposti osoittesi (esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi)
Salaus SSL
Portti 465

Mikäli sinulla on ongelmia lähtevän postin palvelimen kanssa käytä operaattorisi lähtevän postin palvelimia.

Määräytyy Internet yhteyden–palveluntarjoajan mukaan. Esimerkiksi:

Sonera: mail.inet.fi
Elisa: smtp.kolumbus.fi
DNA: smtp.dnainternet.net
Nebula: smtp.nebula.fi
Tarkemmat tiedot saat Internet yhteyden –palveluntarjoajaltasi.